0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tre grønne retter, der mætter som kød

Der skal lidt mere arbejde til for at lave et godt og mættende vegetarisk måltid. Kogebogsskribent Ditte Ingemann giver sine bedste råd og opskrifter i en ny bog.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Velsmag. Det kræver noget mere at få det grønne køkken til at smage og mætte som kød. Men det gælder bare om at hive godt fat i krydderihylden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Er du nybegynder i vegetarkøkkenet, så kast dig ud i en dahl med blomkålsrelish. Dahl er en både nem, billig og dejlig ret.

Læs opskriften her

Den søde kartoffel er helten i Ditte Ingemannskøkken. Selve saucen til denne veganske ret kan bruges som basisopskrift på curry. Tilsæt de grøntsager, du kan lide, og som er i sæson.

Læs opskriften her

Blomkål kan godt minde lidt om kød og er en god erstatning, for den beholder sin tekstur, selv om den bages, steges eller dampes. Denne ret er et godt sted at begynde, hvis man vil spise mere grønt.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts