Er du nybegynder i vegetarkøkkenet, så kast dig ud i en dahl med blomkålsrelish. Dahl er en både nem, billig og dejlig ret.
Læs opskriften her
Den søde kartoffel er helten i Ditte Ingemannskøkken. Selve saucen til denne veganske ret kan bruges som basisopskrift på curry. Tilsæt de grøntsager, du kan lide, og som er i sæson.
Læs opskriften her
Blomkål kan godt minde lidt om kød og er en god erstatning, for den beholder sin tekstur, selv om den bages, steges eller dampes. Denne ret er et godt sted at begynde, hvis man vil spise mere grønt.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Bliv en del af fællesskabet på Politiken
Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Prøv nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her