0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

10 ting jeg har lært på mælkeglutenfri-palæodiæt

Lars Dahlager er på diæt, og ikke alt er lige nemt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Drøm. Noget så banalt som Danbo er det, man savner nok mest.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Her er hvad der skete: I slutningen af juni måned gik jeg på en hardcore, relativ lowcarb, glutenfri, mejeriproduktfri stenalderdiæt. Jeg havde et stykke tid følt, at mit helbred skrantede på den der irriterende små-skavankøse måde: blæver om maven, tævepatter, kløende skalp, konstant irriteret næsehule, stress, sløvsind, monumental høfeber og den form for dødsangst, man får af at se sig selv i spejlet. Et galopperende anfald af Thomas Rode-syndromet. Og så skal man jo på kur.

Her, efter fire måneder, har jeg 10 observationer til dig, der også overvejer at gå på modediæt.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere