0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Klassisk frokosthule er stadig garant for solid julemad

Med fedt til silden, flæskesteg med dobbeltsvær og en prægtig risalamande serverer Schønnemann en god julefrokost med få svipsere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvis Schønnemanns tjenere fornemmer, man kan holde til det, viderefører de en stolt dansk tradition for at blande venskabeligt drilleri med alkoholindtag og fed mad. Restauranten har ligget på Hauser Plads i halvandet århundrede og er i dag et af fyrtårnene inden for klassisk dansk smørrebrød.

Sandet på gulvet har de måttet fjerne, efter at de udvidede lokalerne, hvilket vist skyldes noget med hygiejne og bevilling, men her er stadig god atmosfære i frokosthulen neden for den lille stentrappe.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter