0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tys-tys prøvespisning: Journalister stimler sammen for at fotografere hemmelig ret, de ikke må nævne

På tirsdag skal Morten Falk repræsentere Danmark ved Bocouse d’Or –også kendt som VM for kokke. Lars Dahlager var til prøvemiddag før afgangen til Lyon.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Om få dage skal Morten Falk kæmpe ved verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence. Det bliver kulminationen på et års anstrengelser.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der brager høj insisterende popmusik ud af det lille køkken og gennem gangene på Hotel- og Restaurantskolen.

Børsens madskribent Ole Troelsø og jeg står i døråbningen til det lille testkøkken, lidt i tvivl om, hvorvidt vi må gå ind, da kokken Morten Falk stormer ud af køkkenet med hastige skridt, sender os et hurtigt vredt blik og råber »ikke nu!«. Uden at stoppe drejer han om hjørnet og forsvinder ind i lagerrummet bag køkkenet.

»Uha, han er tændt«, siger Troelsø, mens vi bakker baglæns ned ad gangen. Ole Troelsø har været med til prøvemiddage før Bocuse d’Or-konkurrencen de sidste mange år og fulgt Morten Falks karriere som konkurrencekok.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere