0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Københavns arabiske køkken går fra gademad til gourmet

To af Københavns store madkonger åbner mellemøstlige restauranter den kommende tid. Dermed træder det arabiske køkken ind på gourmetscenen. Men spørgsmålet er, hvorfor det ikke er sket før?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det arabiske køkken er primært et gadekøkken baseret på friske råvarer - men kvaiteten er ofte svingende.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lars Bjerregaards øjne lyser op, da en mand sætter store fladbrød, grillede spyd med lammekød og lammelever foran os efterfulgt af tallerkener med salat, løg og pickles. Han bryder et stykke af brødet, samler et stykke grillet kød op med det og dypper det hele ned i den gule pickles.

Han ser endnu mere glad ud, da han smager på det.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere