0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Topkokkens suveræne sommergrill

Nap et glas vin og saml vennerne om grillen. Kokken Mikkel Karsted har sammensat den perfekte grillmenu.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Schønnemann
Foto: Anders Schønnemann

Kombinationen af hø og mynte giver hummerne en røget, parfumeret smag.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er sommer, og så snart sommer og sol rammer Danmark, er det også sæson for grill.

Om man griller på kul, gas eller over brænde, så er der noget særligt over det, både det at stå sammen rundt om grillen med et glas vin med ens gæster eller familie – og snakke, mens maden bliver tilberedt.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere