Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Anders Schønnemann
Foto: Anders Schønnemann

Kombinationen af hø og mynte giver hummerne en røget, parfumeret smag.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Topkokkens suveræne sommergrill

Nap et glas vin og saml vennerne om grillen. Kokken Mikkel Karsted har sammensat den perfekte grillmenu.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er sommer, og så snart sommer og sol rammer Danmark, er det også sæson for grill.

Om man griller på kul, gas eller over brænde, så er der noget særligt over det, både det at stå sammen rundt om grillen med et glas vin med ens gæster eller familie – og snakke, mens maden bliver tilberedt.

Smagen af grill, røg, brænde er også noget helt særligt og giver maden en ret unik smag, som for mig siger sommer.

Her er 3 opskrifter, som viser, at man faktisk kan tilberede hele menuen på grill. Først de fantastiske friske danske jomfruhummere, som bliver rigtig gode på den første meget hårde varme fra grillen, dernæst oksenyretapperne, som også skal havde god varme for at få en flot stegeskorpe – og stadig er helt rosa i midten, og til sidst de lune jordbær, som bare skal have varmen fra de sidste gløder på grillen.

Så det er bare med at få grillen frem og udnytte, at den danske sommer er her nu.

Hø-grillet jomfruhummer med ribs, agurk, timian og citron

Anders Schønnemann
Foto: Anders Schønnemann

Grillede oksenyretapper med lun dressing af marv, estragon, rødløg og kapers

Flamberede jordbær med hybenroser og jordbærsorbet

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden