Det er sommer, og så snart sommer og sol rammer Danmark, er det også sæson for grill.
Om man griller på kul, gas eller over brænde, så er der noget særligt over det, både det at stå sammen rundt om grillen med et glas vin med ens gæster eller familie – og snakke, mens maden bliver tilberedt.
Smagen af grill, røg, brænde er også noget helt særligt og giver maden en ret unik smag, som for mig siger sommer.
Her er 3 opskrifter, som viser, at man faktisk kan tilberede hele menuen på grill. Først de fantastiske friske danske jomfruhummere, som bliver rigtig gode på den første meget hårde varme fra grillen, dernæst oksenyretapperne, som også skal havde god varme for at få en flot stegeskorpe – og stadig er helt rosa i midten, og til sidst de lune jordbær, som bare skal have varmen fra de sidste gløder på grillen.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind