Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Planlægning og lidt stordrift er vejen til en lettere hverdag, mener jo Jo Brand (til venstre) og Christina Bølling, der har skrevet om det i bogen 'Food prepping', der udkommer i næste uge.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Prepping' er madlavning, som din mormor glemte at lære dig det

Lev billigere, sundere og med mindre madspild. Kodeordet hedder forberedelse i køkkenet – eller ’food prepping’, der er titlen på en ny bog. Forfatterne vil have os til at genopdage dyder som planlægning og stordrift.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Panikindkøb med trætte børn kort før aftensmad, dyr takeaway og spandevis af madspild. Sådan var hverdagen ofte for de to journalister Jo Brand og Christina Bølling, før de besluttede sig for at få sig nogle nye madvaner.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden