0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En michelinkok tester det kødfrie 'hakkekød': Jeg har en følelse af brusk i de bagerste tænder – det er ret godt ramt

Ugens store nyhed på madfronten var lanceringen af vegansk ’hakkekød’. Politiken bad michelinkok Henrik Yde Andersen, der driver en veganerrestaurant, om at teste det nye kødalternativ.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Det kødfri hakkekød viser sig at fungere godt i en burger, der i forvejen er pakket med en masse kraftige smage.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Henrik Yde Andersen står med bøjet hoved og et dybt koncentreret, lukket ansigt, mens han tygger. Og mærker efter. Og tygger. Og mærker efter. Så kigger han op fra burgeren:

»I den her burger kan jeg ikke smage forskel. Der er det bare konsistensen, der træder igennem. Der er så meget, der maskerer det, så det bare virker rent. Det fungerer fint. Rigtig fint. Mmmh, det er okay«, siger han og lyser op.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere