Det kødfri hakkekød viser sig at fungere godt i en burger, der i forvejen er pakket med en masse kraftige smage.
Foto: Miriam Dalsgaard

Det kødfri hakkekød viser sig at fungere godt i en burger, der i forvejen er pakket med en masse kraftige smage.

Mad

En michelinkok tester det kødfrie 'hakkekød': Jeg har en følelse af brusk i de bagerste tænder – det er ret godt ramt

Ugens store nyhed på madfronten var lanceringen af vegansk ’hakkekød’. Politiken bad michelinkok Henrik Yde Andersen, der driver en veganerrestaurant, om at teste det nye kødalternativ.

Mad
FOR ABONNENTER

Henrik Yde Andersen står med bøjet hoved og et dybt koncentreret, lukket ansigt, mens han tygger. Og mærker efter. Og tygger. Og mærker efter. Så kigger han op fra burgeren:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce