0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Giv auberginen en gang kærlighed – og masser af olie

Auberginer har brug for den rette tilberedning (og rette mængde olie), før de smager godt. Og så er det vigtigt at give auberginer den kærlighed, de har brug for.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Auberginen er en lidt overset grøntsag, og jeg tror, mange undgår at bruge den, fordi de ikke ved, hvordan den tilberedes. Auberginer er utrolig smukke, og bag det flotte og skinnende ydre gemmer sig masser af sundhed og smag.

Auberginer indeholder en hel del kostfibre og er rige på mineralet kalium og findes i mange varianter, men er typisk aflange eller ægformede med en flot mørkelilla farve, deraf navnet auberginefarvet. Aubergine hører til kartoffel- og tomatfamilen og stammer oprindelig fra Sydøstasien.

Aubergine kan tilberedes på mange måder: bages, grilles, paneres, gratineres eller dampes, og det har været min fineste opgave at udvikle tre opskrifter med auberginen i fokus – og jeg er ret sikker på, at opskrifterne vil omvende selv en aubergineskeptiker. God fornøjelse.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere