0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den næste smørrebrøds--bølge er på vej. Kan du gætte hvilken?

Smørrebrødet er en dansk opfindelse og har gennemgået flere forvandlinger. Den næste bølge er på vej.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For nogle år siden blev stegt flæsk med persillesovs kåret til danskernes nationalret. Det kan man mene om, hvad man vil, men madhistorisk burde smørrebrødet have fået den fornemme titel. For smørrebrød er faktisk Danmarks unikke bidrag til madens verdenshistorie.

Intet andet sted i verden kan man finde på i samme grad at tage et stykke rugbrød og bygge det op med postej, pølse eller fiskefilet med sødt, salt og surt på toppen, så smagsoplevelsen bliver fuldendt.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.