Lad være med at bebrejde kvinderne jeres mindreværd og seksuelle frustrationer over at være alene, skriver Markus Lund, der selv ikke har haft sex i flere år,  i dette debatindlæg.
Tegning (arkiv): : Mette Dreyer/POLITIKEN

Lad være med at bebrejde kvinderne jeres mindreværd og seksuelle frustrationer over at være alene, skriver Markus Lund, der selv ikke har haft sex i flere år, i dette debatindlæg.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Lagermedarbejder: Kære mænd i ufrivillig cølibat, bliv aseksuelle eller stå ved, hvordan I har det

Jeg ved godt, hvordan mænd i cølibat har det med det der du-skal-være-en-rigtig-mand-pres, som vi hver dag skal leve med. Men selvdestruktivt ynk eller overfald og drab på kvinder er absolut ikke en løsning.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Kære mænd, som er såkaldte ’incels’ (= involuntary celibates - eller en alternativ fortolkning af akronymet, som jeg noget spøgefuldt foreslog på et nyligt foredrag om emnet: Insecure Cellar-dwellers (usikre kældermennesker)).

For nylig pløjede en bil gennem menneskemængden i Toronto og dræbte ti mennesker, fordi føreren var dødtræt af sit manglende sexliv, hadede kvinder og følte sig gennemsyret af berettigelse til at hævne sig over det. Selv da han tryglede politiet om at blive skudt på klos hold, nægtede betjenten at affyre sit våben og fik ham i stedet lagt ned og passiviseret uden dødelig udgang. Sikke en handling!

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce