0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Christian Jensen: Sagesløse sosuassistenter, socialrådgivere og indvandrere rammes af det møg, regeringens spinmaskine fræser op

Man gruer efterhånden for, hvor mange andre manipulerede undersøgelser, der er gledet igennem regeringskontorerne og ud i den offentlige debat som sandheder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Roald Als/POLITIKEN
Foto: Roald Als/POLITIKEN

Integrationsminister Inger Støjberg er en af de ministre, der i den senere tid har brugt forkerte oplysninger over for offentligheden.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Historierne passer perfekt ind i regeringens billede af offentligt ansatte og indvandrere som to grupper, det ikke er værd at samle på.

De offentligt ansatte er dovne, syge og svage. Og selv indvandreres børn og børnebørn er uforbederlige i deres hærgen i ghettoen og løftede langemand mod det samfund, der har givet dem ophold og offentlig forsørgelse. Det eneste sprog, de forstår, er paradigmeskiftets trussel om at ryge ud af landet på røv og albuer.

Og det er ikke bare noget, regeringens ministre siger, når de lader fordommene få frit løb. Det er sandheder med faktuelt belæg i to ministerielle undersøgelser: Den ene fortæller, at offentligt ansatte i gennemsnit har 5 sygedage mere om året end de privatansatte. Og selv blandt 3.-generations indvandrere forbedres integrationen ikke mærkbart, selv om det i årtier har været forventningen.

De to undersøgelser blev ledsaget af kontante ord og løfter om konkret handling fra ikke færre end fire ministre, da de blev fremlagt i Berlingske.

»Sygefraværet skal ganske enkelt ned«, fastslog beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i Berlingske tidligere på ugen. Og udlændingeminister Inger Støjberg (V) holdt sig ikke tilbage med sin konklusion, da hun i midten af december kommenterede rapporten om, at integrationen går i stå i 3. generation.