0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jo, du kan godt drikke japansk sake til din mad. Faktisk kan det være et bedre match end vin

Det er sikkert ikke japansk risvin, sake, du bestiller mest, når du er ude. Men Henrik Levinsen, der er sake-importør og -sommelier, mener at du burde prøve. Læs hvorfor.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Sake kan være et langt bedre match til mad end vin, mener sake-sommelier Henrik Levinsen