Medfestival. Copenhagen Cooking åbner dørene op for multikulturelle smagsoplevelser fra d. 22. til den 31. august.
Foto: Joachim Adrian

Medfestival. Copenhagen Cooking åbner dørene op for multikulturelle smagsoplevelser fra d. 22. til den 31. august.

Mad

Madfestival: Her er guiden til fattigrøven, klimaduksen, småbørnsforælder og verdensmanden

Find dig selv i Politikens store guide til Copenhagen Cooking, som åbner i dag.

Mad

Københavns store, årlige madfestival Copenhagen Cooking løber af stablen fra 22. til 31. august og byder måneden ud på hundredevis af kulinariske oplevelser for enhver smag, pengepung og personlighed.

Her får du Politikens bud på, hvilke arrangementer, der er noget for dig, uanset om du er feinschmecker, børneramt eller bare småsulten for sjov.

Verdensmanden

Antallet af gange, du har forsøgt at lave din egen falaffel og shawarma, kan du ikke længere holde styr på.

Guide:

Klimaduksen

Ofte er et overdådigt måltid forbundet med dårlig samvittighed. For er der tænkt på miljøet? Er kødet økologisk?

Guide:

Fattigrøven:

Både sommerferien, der blev lidt dyrere end planlagt, SU-smækket fra forrige år og det udestående lån til mor sætter sine begrænsninger.

Guide:

Småbørnsforældreren

Du håber, at kokkeskolen giver poderne så meget fiskesovs på tanden, at de slet ikke kan vente med at deltaget i ’Cooking Kids 2014 – børn, der dyster i madhåndværk’ et par dage efter.

Guide:

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce