0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Madmyten: Må svampe rengøres med vand eller opvarmes dagen efter?

Svampeekspert gennemgår de vigtigste huskeregler til svampe i køkkenet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
NIELS HOUGAARD (arkiv)
Foto: NIELS HOUGAARD (arkiv)

Ud. Netop nu bugner den danske natur af velsmagende svampe.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tag dig en tur i en dansk skov lige nu og du vil se svampefolket gå krumbøjet rundt efter guldet på skovens bund. For det er svampesæson.

Men hvordan er det nu med de svampe? Hvordan skal de plukkes, hvordan skal de renses og hvordan skal de tilberedes?

Vi har spurgt Henning Knudsen, der sammen med Jens H. Petersen er forfatter til Politikens svampebog om de mest typiske misforståelse i håndteringen af spisesvampe. Her er hans svar:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden