0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mød madanmeldelsens danske godfather, der har spist på 7.500 restauranter

På søndag udkommer 39. udgave af Bent Christensens danske spiseguide.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Arkiv
Foto: Arkiv

Gastromand. Få personer i Danmark har spist på lige så mange restauranter som Bent Christensen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1978.

Dansk gastronomi og danske råvarer er på vej væk fra 60'ernes nulpunkt. René Redzepi er blot ét år gammel, og kokkene Jean Louis Lieffroy, Jan Hurtigkarl, Erwin Lauterbach, Jan Pedersen og Søren Gericke prøver med ildhu at lave stor, fransk gastronomi i køkkenerne på blandt andet Hotel Plaza og Falsled Kro.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

  • Joe Skipper/Ritzau Scanpix