0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kødadvarsel får ikke madblogger til at ændre opskrifterne

Opskrifterne på Danmarks største LCHF-blog bliver ikke mindre kødholdig fremover.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen/Copyright: Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen/Copyright: Rune Pedersen

Kræft. Forarbejdet kød kan give kræft, men det er altså ikke lige så farligt som rygning. Og så har det også en nærngsmæssig værdi.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det får mig ikke til at ændre i mine opskrifter«.

Sådan siger en af Danmarks største madbloggere, Jane Faerber, efter at bacon, pølser, skinker og andre forarbejdede kødtyper er kommet i den sorte bog hos verdenssundhedsorganisationen WHO.

Hun deler dagligt opskrifter med tusindvis af læsere på bloggen madbanditten.dk og i sine fire kogebøger. Opskrifterne har rod i LCHF-diæten - Low Carb High Fat - der har oplevet stor popularitet de senere år.

Kendetegnende for diæten er, at brød, pasta og sukker ryger ud af kostpyramiden, mens kød og natuligt fedt får mere plads. Det samme gør fede mejeriprodukter, grøntsager, nødder og kerner.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

  • Joe Skipper/Ritzau Scanpix