0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

René Redzepi: »Jeg er ikke god til at lede slaget«

René Redzepi gjorde Noma til verdens bedste restaurant, men i køkkenet har han trukket sig tilbage, fordi han bliver et dårligt menneske, når komfuret koger over. Nu åbner han en folkelig søsterrestaurant til Noma.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Søsterrestaurant. René Redzepi magter ikke de daglige kampe som køkkenchef med ansvar for alt, har han lært. I stedet bruger han kræfterne på udvikling - og er på vej med både en ny version af Noma og en mere folkelig søsterrestaurant.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tusindvis af gange har han stået der. Med det halvlange, fugtige hår hængende ned i panden og med et mylder af kokke omkring sig. De afventer alle næste kommando i køkkenet på en af verdens bedste restauranter – Noma. Med knivskarp præcision skal han lede sine tropper, så gæsterne får deres livs spiseoplevelse. Også selv om en kok taber saucen på gulvet.

»Men det kan jeg ikke«, siger René Redzepi, medejer og arkitekten bag Noma.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter