0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan gør vi, når en restaurant får ét hjerte

Når en restaurant får ét hjerte i en anmeldelse bliver et særligt beredskab taget i brug.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Sjældent. Kun én gang hvert andet år sker det i gennemsnit, at Politikens madanmeldere uddeler ét hjerte til en restaurant. I dag skete det igen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det sker meget sjældent, at Politikens madanmeldere giver bundkarakteren ét hjerte til en restaurant. Faktisk kun i gennemsnit hvert andet år.

I dag sker det så igen.

»En demonstration i post mortem-dyremishandling, hvor både gris og and led af en rigor mortis så heftig, at det krævede en kiropraktor at gøre det spiseligt«, skriver Politikens madanmelder Joakim Grundahl om kødserveringen på Københavns ældste restaurant, Det lille Apotek, der får i dag får blot én enkelt stjerne.

Men selvom ovennævnte beskrivelse får de færreste til at tænke, ‘det sted må jeg besøge igen’, så skulle Joakim Grundahl forbi den 290 år gamle restaurant igen, inden han kunne sætte sig til tastaturet.

»Jeg spiser på en restaurant to gange, hvis den ligger til at få ét hjerte. Det er en klar regel. Dengang man havde masser af penge på aviserne, gjorde man det også, når en restaurant lå til seks hjerter, men det er der desværre ikke råd til mere. Jeg bestiller ikke hele pivtøjet en gang til, men jeg bestiller de ting, der er mest afgørende for min vurdering for at være sikker på, at det ikke var en enkelt svipser, jeg var udsat for«, siger Joakim Grundahl.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

  • Joe Skipper/Ritzau Scanpix