Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

FRANDSEN FINN
Foto: FRANDSEN FINN

Bresse. Den franske Bresse-kylling regnes for en af verdens bedste, men danske småavlere har ikke måtte sælge den i slagtet tilstand til forbrugerne. Foto: Finn Frandsen

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu kan hobbyavleren snart sælge sine kyllinger i Brugsen

En ny regel-lempelse gør det for første gang muligt for små hobbylandmænd at sælge deres kyllinger og æg i butikkerne.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til sommer går danske hobbyhønseavlere og mange madglade gastronomers hedeste ønske i opfyldelse.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden