Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Vegansk hitter - men måske skal vi tænke lidt over hvad det er før vi hopper på trenden, skriver Lars Dahlager.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Federe er det heller ikke at være veganer

Kommentar. Vegansk mad er blevet en stor trend, men hvad er det egentlig vi spiser, når vi vælger vegansk, spørger Lars Dahlager.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I min Irma på Christianshavn stod en midaldrende, smilende dame bag et lille bord midt i butikken og sagde: »Vil du ikke smage et glas havremælk?« til os, der passerede forbi hende ned langs kølediskene. Det ville vi gerne. Havremælk, et klassisk veganeralternativ til komælk, viser sig at smage sødt og fint, men er ikke en ubetinget fornøjelse. Den har en tør smag, lidt som om der er drysset fint pudsestøv fra loftet ned i dit mælkeglas.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden