Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sprød. Andestegen skal helst være sprød og saftig juleaften. Derfor gælder det om at vælge den rigtige and.
Foto: Nadia Mathiasen

Sprød. Andestegen skal helst være sprød og saftig juleaften. Derfor gælder det om at vælge den rigtige and.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens store andeguide: Sådan vælger du fugl til jul

Der er mange overvejelser, når det gælder valget af juleand. De danske ænder er generelt større og er vokset op med større dyrevelfærd end de udenlandske. Til gengæld er de også federe og dyrere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er tre veje at gå, når du skal vælge en and til jul. Valget står mellem den danske landand, også lettere misvisende kaldet pekingand, og den udenlandske berberiand, også kendt som moskusand, samt mularden, der er en krydsning mellem de to.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden