Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

Sprød. Andestegen skal helst være sprød og saftig juleaften. Derfor gælder det om at vælge den rigtige and.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens store andeguide: Sådan vælger du fugl til jul

Der er mange overvejelser, når det gælder valget af juleand. De danske ænder er generelt større og er vokset op med større dyrevelfærd end de udenlandske. Til gengæld er de også federe og dyrere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der er tre veje at gå, når du skal vælge en and til jul. Valget står mellem den danske landand, også lettere misvisende kaldet pekingand, og den udenlandske berberiand, også kendt som moskusand, samt mularden, der er en krydsning mellem de to.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden