0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Fed weekend med tre suveræne søde fristelser

Skal der ekstra forkælelse til i weekenden, så dyk ned i Maja Vases forunderlige kageunivers, der denne gang byder på kager og desserter, der har fået en ekstra dimension med krydderurter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg elsker friske krydderurter. De smukke, duftende, uregerlige krydderurter sprudler af forår og liv. De giver smag og kraft til selv den mest dødssyge salat. De opgraderer en avokado til gourmet.

Jeg bliver aldrig træt af et lunt sprødt spejlæg skjult i et lysegrønt karsehav. Eller saftig bøffelmozzarella svøbt i spæde basilikumblade. Faktisk kunne jeg spise det til frokost hver eneste dag, hvis sæsonen ellers tillod det.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere