0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmeldelse: Det begyndte som et hell yeah, men endte med smag af syrlig parfume og uld i mund

Efter at have genfødt Era Ora har Nicola Fanetti kastet sig ud i en delvis vellykket fusion af italiensk og nynordisk mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Det er Era Oras tidligere chefkok, der står bag Brace og en af aftenens bedste serveringer var den ottearmede blæksprutte.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvorfor ville Nicola Fanetti til at drysse fyrrenåle på sin risotto? Det unge kokketalent, som hev michelinrestauranten Era Ora op fra glemslen med et nyt take på italiensk gourmet, har åbnet Brace med den erklærede ambition at skabe stor gastronomi ved at fusionere italiensk og nynordisk mad.

Men det centrale i det nynordiske køkken er ellers netop et fokus på lokale råvarer for at etablere et regionalt køkken med en stærk identitet. Så giver det mening at mikse to så særegne udtryk som det nordiske og det italienske i ét?

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere