Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Det er Era Oras tidligere chefkok, der står bag Brace og en af aftenens bedste serveringer var den ottearmede blæksprutte.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madanmeldelse: Det begyndte som et hell yeah, men endte med smag af syrlig parfume og uld i mund

Efter at have genfødt Era Ora har Nicola Fanetti kastet sig ud i en delvis vellykket fusion af italiensk og nynordisk mad.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvorfor ville Nicola Fanetti til at drysse fyrrenåle på sin risotto? Det unge kokketalent, som hev michelinrestauranten Era Ora op fra glemslen med et nyt take på italiensk gourmet, har åbnet Brace med den erklærede ambition at skabe stor gastronomi ved at fusionere italiensk og nynordisk mad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden