0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Verdens bedste kok: »Jeg vil være én, man husker om 50 år«

Daniel Humm er køkkenchef på verdens bedste restaurant, Eleven Madison Park i New York. Politiken har mødt den spillevende, gastronomiske legende har kun én opskrift på succes: Hold ud!

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Marco Grob
Foto: Marco Grob

»Eleven Madison Park er blevet den bedste i verden, fordi vi har ophøjet alle aspekter af oplevelsen til kunst - ikke kun maden«, fortæller Daniel Humm, da Politiken møder ham i New York.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Daniel Humm lærte kunsten at holde ud, foregik det på kanten af Genevesøen i en hørm af frankofilt snobberi.

Den unge schweizer var blevet ansat på den berømte michelinrestaurant 'Le Pont de Brent' i den fransktalende del af hjemlandet, og da Humm gjorde sin entré i køkkenet på tysk, var det ikke velkomment. Den langbenede, nu verdensberømte kok, mærkede hurtigt de spændinger, der i generationer har ligget som en sitren under alpetoppene.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere