Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Heidi Skibsted
Foto: Heidi Skibsted
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du Pernille Skjødts andesteg

Her får du kok og madskribent Pernille Skjødts opskrift på andesteg.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er nemt at stege en and. Især hvis du gør det tidligt på dagen den 24.december. Ud over at det er smart at være i god tid for at minimere køkken-stress, så er det også lettere at partere anden, uden at du brænder dig. Det er ofte en meget varm andesteg, som gør parteringen lidt udfordrende ved køkkenbordet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden