Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Genvejen til nem hverdagsmad går gennem en gryde.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Skyd genvej til nem hverdagsmad ved kun at bruge én gryde

Skal hverdagsmaden være ekstra nem så lav hele retten i en gryde eller et fad. Politikens madredaktør Mette Mølbak viser hvordan i ny kogebog.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Klokken er 18.45. Familien har lige spist. På et kvarter. Det tog 50 minutter at lave maden, og bag ved mig sejler køkkenet i gryder, potter og pander og ligner en hverdagsscene, jeg helst vil spole hurtigt hen over. Kender du det det? At den daglige madlavning ender i et projekt af oprydning, opvask og opgivenhed?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden