Genvejen til nem hverdagsmad går gennem en gryde.
Foto: Chris Tonnesen

Genvejen til nem hverdagsmad går gennem en gryde.

Mad

Opskrifter: Skyd genvej til nem hverdagsmad ved kun at bruge én gryde

Skal hverdagsmaden være ekstra nem så lav hele retten i en gryde eller et fad. Politikens madredaktør Mette Mølbak viser hvordan i ny kogebog.

Mad
FOR ABONNENTER

Klokken er 18.45. Familien har lige spist. På et kvarter. Det tog 50 minutter at lave maden, og bag ved mig sejler køkkenet i gryder, potter og pander og ligner en hverdagsscene, jeg helst vil spole hurtigt hen over. Kender du det det? At den daglige madlavning ender i et projekt af oprydning, opvask og opgivenhed?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden