Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Alice de Champfleurys kogeskole: En mousse au chocolat, der både er raffineret og intens og helt enkel at lave? Ah oui, ça existe !

Chokolademoussen er en lille koncentreret chokoladedessert og en af de lækreste opstrammere, jeg ved. Mørk chokolade, intens som et smeltende guldkorn på tungen. Læs med her i kogeskolens kapitel 8.

FOR ABONNENTER

Jeg var fire-fem år gammel, jeg boede på en afsides plet i Frankrig med uendelige sukkeroemarker, hvor monotonien og stilheden gav mig adgang til naturens hvisken og forbandt mig til dens verden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden