Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Alice de Champfleurys kogeskole: En mousse au chocolat, der både er raffineret og intens og helt enkel at lave? Ah oui, ça existe !

Chokolademoussen er en lille koncentreret chokoladedessert og en af de lækreste opstrammere, jeg ved. Mørk chokolade, intens som et smeltende guldkorn på tungen. Læs med her i kogeskolens kapitel 8.

FOR ABONNENTER

Jeg var fire-fem år gammel, jeg boede på en afsides plet i Frankrig med uendelige sukkeroemarker, hvor monotonien og stilheden gav mig adgang til naturens hvisken og forbandt mig til dens verden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden