0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Få hjælp til at skrue ned for kødet og op for smagen: Politiken vil lære læserne at lave klimavenlig mad

Fra i dag rækker Politiken læserne en hjælpende hånd med den grønne omstilling i køkkenet med klimavenlige madopskrifter i sektionen Lørdagsliv og et nyt stort digitalt madunivers.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I Politikens nye digitale madunivers finder man blandt andet video-opskrifter af 10 favoritretter i grønne versioner, bla. a. klassikeren hamburger - nu med plantebøf i stedet for okse.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er nemt nok at svare ja til, at vi gerne vil gøre vores for at bremse klimaforandringerne, blandt andet ved at spise mere grønt og mindre kød.

Men hvordan man får kål og linser til at smage af nok, og hvordan man gør bolognesen mættende og rig på umami uden kød ligger ikke nødvendigvis i håndleddet, når vi forsøger at omsætte de gode, grønne intentioner til handling.

Det bliver nemmere nu, når vi i Danmarks førende klimaavis hver lørdag fra i dag bringer klimavenlige madopskrifter i sektionen Lørdagsliv og løbende i Politikens nye digitale madunivers på politiken.dk/mad, hvor man også kan abonnere på det ugentlige nyhedsbrev med forslag til grønne madplaner. Med tiden venter også en række live aktiviteter som madskole og foredrag i Pressen.

Ny madredaktør er Mette Mølbak, som læserne kender fra adskillige år på Politiken som redaktør af sektionerne Spis & Bo, Lørdagsliv og Ibyen Weekend og senest som chefredaktør på det nu lukkede grønne madmagasin Politiken MAD.

Hun håber på at nå endnu flere læsere med opskrifter, artikler og klummer om klimavenlig mad ved at integrere dem i landets førende klimaavis.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter