0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I weekenden kan du møde personerne bag din leverpostej og spegepølse

I weekenden 21.-22. marts omdanner Irma Øksnehallen i København til en stor madmesse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR-foto
Foto: PR-foto

Madglæde. Irmakæden inviterer for første gang kunderne til messe for madglæde.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

90 producenter og leverandører af fødevarer til Irmas butikker får travlt i denne weekend. Ikke med at producere fødevarer, men med at svare på spørgsmål om, hvordan de producerer vores mad. Det sker når Irma, for første gang, inviterer forbrugerne til madmesse i Øksnehallen i København.

Hanegal, der producerer økologiske pølser og pålæg, ser frem til mødet med de københavnske kunder.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere