0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Smag på Indlandsisen, rensdyr og gammelt fårekød til nordisk madfestival

Madfestival inviterer dig til at smage dig til større viden om vores nordiske naboer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen

Konkurrence. De nordiske mesterskaber i hotdogs er et af mange events, som bliver afholdt i forbindelse med madfestivalen Nordlige Norden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvorfor er gammelt, tørret fårekød en populær snack på Færøerne? Og hvordan smager en sorbet lavet af is fra Indlandsisen på Grønland?

Fra torsdag d. 28. maj til lørdag d. 30. maj kan du smage på en række afkroge af den nordiske madkultur.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere