0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Sukker. For at hæve alkoholniveauet tilsætter de danske vinbønder sukker til druemosten.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk vin får sukkerdrop så alkoholprocenten går op

Og i 2015 er der ekstra meget sukker i den danske vin.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mundvigerne har angiveligt søgt mod jorden hos de fleste danske vinbønder, mens de spejdede efter sol og sommer gennem deres regndråbebefængte ruder i 2015. Et historisk køligt forår og en våd sommer har nemlig presset danske vinproducenters druer til det yderste.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden