0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu serverer Noma snekrabbe i gæret kængurusovs på den anden side af Jorden

Noma har åbnet deres pop-up-restaurant i Sydney.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Pres. »Først i disse år er det ved at gå op for os, at Noma er blevet sådan et fænomen. Når vi kommer rundt i verden, så er der rigtig mange mennesker, der gerne vil opleve, det der skal ske. Men det er også et enormt pres«, sagde René Redzepi i et interview med Politiken i november

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den 30. oktober 2015 klokken 10.00 åbnede Noma for reservationerne til deres 10 uger lange pop-up-restaurant i Bangaroo ved Sydney i Australien. Klokken 10.04 var alt udsolgt. Regningen fra de 5.600 bordreservationer eller i alt 13 millioner kroner var betalt forud.

Igår sendte René Redzepi og co. så de første tallerkener ud af køkkenet til de forventningsfulde gæster. Og det har kun fået Noma-hypen til at nå nye højder Down Under.

»De skabte gastronomi baseret på oprindelige australske råvarer, som er mere modig, kreativ og - vigtigst af alt - bedre smagende end noget, der nogensinde er blevet serveret i Australien før. Bed, lån eller stjæl dig til en billet; dette er en fest, du bare vil med til«, slutter magasinet Gourmettraveller sin nyligt publicerede anmeldelse af Nomas mad i Australien.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere