Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Toppen. Stedsans' bod i Torvehallerne har en lille grøntsagshave på taget som en pendant til den langt større tagfarm på Østerbro. Her vander Mette Helbæk sine grønkål. Foto: Miriam Dalsgaard

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hun former madscenen efter Noma

Mette Helbæk får tv-hold og gastroturister til at flyve ind for at spise på hendes bæredygtige tagrestaurant, der i udlandet udråbes som Nomas efterfølger.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mette Helbæk vil gerne gøre verdenen til et bedre sted. Vil gerne have folk til at spise bedre, mere sundt og med større hensyn til naturen. Bruge biodynamiske, lokale råvarer, kød fra græssende kvæg, undgå gluten og forarbejdede råvarer i hverdagen. Og hun er ikke bange for at kalde det, hun gør, for ’propaganda’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden