Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Rukiye Benli
Foto: Rukiye Benli

Tyrkisk. Læseren får en tilgængelig introduktion til det klassiske tyrkiske køkken - fra dolma til delight.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 hjerter til det enkle tyrkiske køkken

Rukiye Benli har som den første dansker med tyrkisk baggrund skrevet en kogebog, der hylder det autentiske, tyrkiske køkken. Den er tilmed enkel og nem at gå til.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det nuværende Tyrkiet er kun en svag afglans af det osmanniske rige, der i sine velmagtsdage i 1600-tallet strakte sig fra lidt uden for Wien i Østrig, ud over hele Mellemøsten og helt ned til midt i Nordafrika.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden