Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Svært. Det er kommet bag på Claus Meyer, hvor svært det er at få styr på 340 ansatte og otte restauranter - men nu går det fremad. Her ses han i sommerhuset i Rågeleje.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Claus Meyer: »Du kan bande på, at jeg taber penge«

Toneangivende amerikansk medie skamroser Meyers madmarked i New York og kalder frøsnapperne 'et mirakel' - det er et vendepunkt, siger Meyer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Claus Meyer, 52 år og temmelig stresset madentreprenør, sætter hver dag penge til på sit enorme madprojekt i Grand Central Terminal - otte restauranter og serveringssteder fordelt på tre steder i New Yorks berømte hovedbanegård. Det går fremad, men der er stadig ikke nok gæster.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden