Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Tina Nielsen
Foto: Tina Nielsen

Sukker. I starten af 1960'erne fandt amerikanske forskere tegn på, at sukker havde betydning for hjertekarsygdomme, men sukkeret blev senere udeladt af deres forskning. Anden forskning har påvist, at sukker har en indvirkning.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klumme: Tjek hvem der har sponseret forskning af din mad

Harvard-forskere blev betalt af sukkerindustrien og undlod at undersøge sukker.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvad tror du? Hvad skal du undgå at spise, hvis du vil undgå hjerte-kar-sygdomme? Mættet fedt? Eller sukker?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden