Vi skal spise kød fra dyr, der har haft det godt - og så måske ikke så meget af det, lyder budskabet i to nye bøger om kød.

Vi skal spise kød fra dyr, der har haft det godt - og så måske ikke så meget af det, lyder budskabet i to nye bøger om kød.

Mad

Essay: »Vi lader os alt for ofte nøje med gaspakket hakkekød, der smager af røv og nøgler«

2018 er grøn og januar er kødfri. Men det handler ikke om at holde op med at spise kød, men at spise det rigtige. Det er budskabet i to bøger om den forkætrede spise: kød.

Mad
FOR ABONNENTER

Den, som spiser flæskesteg og store røde bøffer, bliver dum og blød som bolledej og går omkring og øffer«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce