Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Francis Cardenau var med til at starte Mash, men oplevede at blive ophalet af sin egen succes.
Foto: ADRIAN JOACHIM

Francis Cardenau var med til at starte Mash, men oplevede at blive ophalet af sin egen succes.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mesterkokkens opskrift på den perfekte steak med bearnaise

Francis Cardenau er kendt for at stå bag Mash og som den første kok, der sikrede København to michelinstjerner. Han er aktuel med ny bog om sit liv som kok. Her afslører hans sine livs retter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Velhængt, tør- og krogmodnet oksekød er dyrere end det vakuumpakkede, der ligger og bliver surt i eget blod og kødsaft, men investeringen betaler sig. Godt kød er – ligesom god sex – ikke nødvendigvis en hverdagsfornøjelse, men altid værd at vente på«.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden