Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
På fabrikken Læsk bliver der produceret kombucha i stor stil, men du kan selv lave det derhjemme.
Foto: Finn Frandsen

På fabrikken Læsk bliver der produceret kombucha i stor stil, men du kan selv lave det derhjemme.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrift: Bryg din egen kombucha

Et dansk-amerikansk vennepar har etaleret Danmarks første produktion af kombucha i bryggeriet Læsk. Her får du opskrift og fremgangsmåde til selv at fremstille den fermenterede, alkoholfri drik.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg husker med gru den første kombucha, jeg smagte! Købt i en tjekkisk helsekostforretning, og fra hvad jeg kunne tyde af tegningen på mærkatet, var den brygget på brændenældete. Den ene eddikesure slurk, det blev til, afholdt mig i lang tid fra den gærede tedrik.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden