0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

6 hjerter til kendt kokke-pars nye kogebog

Hverdagsretterne får i dén grad et tvist i hænderne på Kirk & Maarbjerg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Festligt. Kirk & Maarbjergs nye kogebog bærer præg af, at de har haft det skægt undervejs, mener Kjeld Koplev.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Makkerparret Kirk og Maarbjerg har det givet morsomt, når de komponerer kogebøger.

Det gode humør smitter af, også på den seneste i rækken.

Den byder tilmed på vandede vittigheder: »Hvordan får man fisk til at grine – jo man giver dem lidt kildevand«. Så er tonen slået an. Madlavning er ikke for tørvetrillere.

God arbejdsdeling
Jeg har et billede inde i mit hoved af deres samvær: Nikolaj Kirk farer omkring, fægter med arme og ben, mens munden går hele tiden.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce