Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Trukket tyndt. Thomas Steinmann (tv.) og Thomas Koch er ikke så lidt stolte over at kunne trække en 35 procents fuldkornsdej så meget ud. Det viser, at glutenstrukturerne er intakte.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jagten på et ordentlig fuldkornsbrød

Fuldkorn er hot i ernæringsverdenen, men det er en udfordring at bage et brød, der ikke ligner og smager som en mursten.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I dagens Danmark er hvidt brød blevet syndigt på linje med fedtkanten på koteletten, flødeskumskager og mellemhårde stoffer til en gymnasiefest. Eller sådan virker det nogle gange.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden