Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Forandring. »Jeg er stadig ikke en engel, men der er stor forskel fra at være sur til at være modbydelig og personlig«, siger René Redzepi, der nu vil have flere kokke til at ændre adfærd.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

René Redzepi og Yale University vil gøre op med rådden køkkenkultur

Ny uddannelse skal gøre topkokke til bedre ledere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Verdens topkokke og køkkenchefer har historisk været kendt for to ting. At lave sindssygt god mad, og være nogle sindssygt dårlige ledere. Men det skal være slut nu.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden