I 2012 spurgte vi en række kokke om, hvordan de rejser sig, når hatten har været ekstra høj aftenen før.
Vi synes, at deres svar fortjener et gensyn.
Erwin Lauterbach, kok og ejer af restaurant Lumskebugten
Fortæl om de værste tømmermænd, du har haft?
Dem har man som ung, hvor man må ofre sig hele dagen, ikke bare den ene vej, men også den anden vej. Det værste er, hvis man er på arbejde. Der er ingen hjælp at hente, og kollegerne er nådesløse. Dengang drak jeg meget mælk. En dag havde kollegerne bag min ryg hældt godt med æggehvide i mælken. Det kan man ikke se. Og så bæller man mælk, og så ryger det hele op igen. Den er rigtig led. Jeg burde ikke bringe tippet videre.
Men jeg fortryder ikke mine tømmermænd. For det er også sundt at drikke. Det er sundt og befriende at blive en anden person. Vi er så kontrollerede.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her