0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan plejer mesterkokkene deres tømmermænd

Få et par gode råd til at rejse dig oven på nattens strabadser

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Ramt. Du har det sikkert lidt som herren på billedet lige nu, men følger du Adam Prices råd, kommer du sikkert tilbage på benene igen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I 2012 spurgte vi en række kokke om, hvordan de rejser sig, når hatten har været ekstra høj aftenen før.

Vi synes, at deres svar fortjener et gensyn.

Erwin Lauterbach, kok og ejer af restaurant Lumskebugten

Fortæl om de værste tømmermænd, du har haft?

Dem har man som ung, hvor man må ofre sig hele dagen, ikke bare den ene vej, men også den anden vej. Det værste er, hvis man er på arbejde. Der er ingen hjælp at hente, og kollegerne er nådesløse. Dengang drak jeg meget mælk. En dag havde kollegerne bag min ryg hældt godt med æggehvide i mælken. Det kan man ikke se. Og så bæller man mælk, og så ryger det hele op igen. Den er rigtig led. Jeg burde ikke bringe tippet videre.

Men jeg fortryder ikke mine tømmermænd. For det er også sundt at drikke. Det er sundt og befriende at blive en anden person. Vi er så kontrollerede.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts