»Der er et enormt uforløst potentiale i Aarhus«.
Sætningen, der i to årtier har ageret start-replik for nytiltrådte AGF-trænere, har de senere år fundet vej til mandagsmøderne hos københavns største restaurantsucceser.
»Hvordan kan det være, at vi ikke har en restaurant der?«, har ejerne efterfølgende spurgt sig selv.
Byen med 320.000 indbyggere fik jo tre michelinstjerner, da de sidst blev uddelt i februar 2015, og da avisen The Telegraph for nylig besøgte Aarhus, mente skribenten sågar, at byen udfordrer København som Nordens kulinariske hovedstad. I sidste uge var det New York Times, der gav Aarhus et klap på skulderen, da byen fik plads på en liste over de 52 steder, man skal besøge i 2016.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her