Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Efterspurgt. Danskerne har vænnet sig til at drikke bourbon i cocktails og er nu klar til at drikke den ren også - ligesom man traditionelt har gjort det med skotsk whisky, mener chefbartender Viktor Hägglund. Og så er de tilgængelige produkter blevet meget bedre.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ryst din cocktail med bourbon

Chefbartenderen på cocktailbaren Holmens Kanal i København viser, hvordan du laver drinks med bourbon.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Inden vi begynder, er der nogle helt simple regler, som er vigtige at kende: En bourbon skal være fremstillet i USA af minimum 51 procent majs, og modningen skal foregå på nye, forkullede fade lavet af amerikansk eg. Ellers må man ikke kalde det bourbon.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden