Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Når man bider i en færdig fastelavnsbolle, møder tænderne den blidest mulige modstand på deres vej ind til det vigtige cremefyld, skriver Marie Holm, som lader sig inspirere af farmorens opskrifter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få opskriften på fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Marie Holm står bag en af de mest populære opskrifter på Politiken - nemlig fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer. Opskriften kommer fra hendes farmor - og her kommer flere af farmors fede fastelavnsopskrifter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er – for mig – umuligt at skrive om fastelavnsbagværk uden at nævne min farmor. For det var hos hende, jeg spiste mit livs første kommenskringler eller fastekringler, som de også kaldes. Det var hos hende, jeg lærte at elske flødeskumsfyldte kager med svesker – det klassiske fastelavnsbollefyld.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden