Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mette Mølbak anbefaler: Genial gæstemad du kan lave i forvejen

Sent hjem og gæster kl. 19? Her er hvad du skal servere.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg elsker at have gæster om fredagen, men det hænger dårligt sammen med en lang arbejdsdag. Løsningen er derfor at lave maden i forvejen, og her har jeg et par italienske hit, der virker hver gang. Kalvekød i tunsauce - eller vitello tonnato er en sikker klassiker, hvor det hele kan forberedes dagen før og lige anrettes før gæsterne kommer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden