0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mette Mølbak anbefaler: Genial gæstemad du kan lave i forvejen

Sent hjem og gæster kl. 19? Her er hvad du skal servere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg elsker at have gæster om fredagen, men det hænger dårligt sammen med en lang arbejdsdag. Løsningen er derfor at lave maden i forvejen, og her har jeg et par italienske hit, der virker hver gang. Kalvekød i tunsauce - eller vitello tonnato er en sikker klassiker, hvor det hele kan forberedes dagen før og lige anrettes før gæsterne kommer.

Kød og tunfisk er i udgangspunktet en underlig kombination – men lige i det her tilfælde er det en yderst vellykket kombination.


Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce