0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Jes Brinchs murstensskulptur 'Hate' er et mesterværk og Skovsnogens egentlige vartegn. Den er et smukt symbol på de tvetydigheder, som skoven rummer: Mystisk, farlig og frisættende.

Syd for Herning ligger der en kunstskov: Det er smukt, når kunsten i skoven indgår på naturens upædagogiske og grænseløse præmisser

Kapitel 2 i serien om steder i Danmark, hvor kunsten og naturen tørner sammen, bringer os til Skovsnogen syd for Herning. Her findes et udflugtsmål, hvor du kan møde samtidskunst på skovens stier og i øjenhøjde, og hvor der også er plads til den kunst, som er kasseret af andre. Men kan man se skoven for bare kunst?

FOR ABONNENTER

Hadet står massivt opmuret i Jes Brinchs værk i Skovsnogen.

Blandt en klynge af nåletræer findes værket ’Hate’ (2013), der består af netop de fire meget høje bogstaver bygget i røde teglsten.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce