0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

5 hjerter: SalatTøsen er både til mænd og damer

Blogger Mette Løvbom har mange gode eksempler på salater, der er et måltid i sig selv.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sara Galbiati (arkiv)
Foto: Sara Galbiati (arkiv)

VARIATION. Kogebogen indholder mange gode bud på dressinger.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da jeg for en menneskelader siden blev uddannet kok, hed det sig: Hvis du forlader faget i tide, kan det føre til hvad som helst. I dag lader det til, at mange unge siger til sig selv: Hvis jeg forlader det, jeg nu engang er i gang med, kan det sagtens føre til en madblog på nettet – og i sidste ende til en kogebog. Sådan er det også gået for ’SalatTøsen’, Mette Løvbom. Det er der kommet en rig og rummelig bog om salater ud af.

Salater er helt i tidens trend. Vi skal i fremtiden spise meget mindre kød, end vi hidtil har gjort. Om ikke for andet, så for at skåne miljøet, og salater er ikke længere noget ’damer’ spiser for ikke at tage på i vægt. Salater er i dag en selvstændig nydelse. Måske endda i sig selv et helt lille måltid. Og det har ’SalatTøsen’ mange gode eksempler på.

Nu hvor solen skinner, og mine egne rabarber er begyndt at vokse igen, kan jeg for eksempel sidde og fryde mig over hendes forslag til en spinatsalat med råsyltede rabarber, blåskimmelcreme og mandler. Og jeg ser frem til at gå forsommeren i møde med hendes mange opskrifter på aspargessalater lige ved hånden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce