Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Sara Galbiati (arkiv)
Foto: Sara Galbiati (arkiv)

VARIATION. Kogebogen indholder mange gode bud på dressinger.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 hjerter: SalatTøsen er både til mænd og damer

Blogger Mette Løvbom har mange gode eksempler på salater, der er et måltid i sig selv.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Da jeg for en menneskelader siden blev uddannet kok, hed det sig: Hvis du forlader faget i tide, kan det føre til hvad som helst. I dag lader det til, at mange unge siger til sig selv: Hvis jeg forlader det, jeg nu engang er i gang med, kan det sagtens føre til en madblog på nettet – og i sidste ende til en kogebog. Sådan er det også gået for ’SalatTøsen’, Mette Løvbom. Det er der kommet en rig og rummelig bog om salater ud af.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden